3. juni 2013

Dramatikerspirer på springtur

Der er gratis adgang – men man skal tilmelde sig via link på www.dvhus.dk – når de seks spirer fra DramatikerVæksthus 2012/13 slutter deres uddannelsesforløb af med at give smagsprøver fra deres afslutningsarbejder foran et publikum af teaterfolk og andre interesserede – herunder ikke mindst potentielle aftagere i form af teaterledere fra nogle af landets børneteatre.

De seks dramatikerspirer (foto), der er nået til vejs ende, er: Merete Oona Byrial, Eva Boland Koch, Laura Wilhelmi  Ljungdalh, Lars Henrik Lichtenstein Holmsted, Alexandra Moltke Johansen og Stine Ruge – portalen præsenterede dem i en note for trekvart år siden

Til denne dramatiske cafeaften, der finder sted hos ZeBU på Amager, torsdag 13. juni fra kl. 19,30, vil en række skuespillere – Birgitte Prins, Jakob Fauerby, Jesper Pedersen, Lotte Bergstrøm, Peter Hald og Rosa Sand Michelsen – stå for fremførelsen af tekstdelene, instrueret af Mia Lipschitz og Per Linderoth.

Efter de dramatiske forløb er der i øvrigt en lille afskedsreception for Jonna Beha Oulund, der nu takker af som projektkoordinator. Hun har siddet i styregruppe eller været projektkoordinator siden første DramatikerVæksthus løb af stabelen i 1997 – hvor hun på det tidspunkt også var leder af Odsherred Teaterskole, hvor internatkurserne for spirerne har fundet sted.

Fremover flytter DramatikerVæksthusene dog til Teaterøen på Amager.

Og ikke så snart er DramatikerVæksthus 2012-13 overstået, før næste hold til dv-hus 2013-14 skal udvælges. Ansøgningsfristen for første runde er nemlig lørdag 15. juni 2013, og derpå følger en optagelsesweekend for udvalgte ansøgere 31. august på Teatret Fair Play i Holbæk, inden de endeligt udvalgte deltagere får besked 5. september 2013.

Se mere på www.dvhus.dk

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne