25. januar 2011

Direktørduo på Holbæk Teater

Mandag eftermiddag blev afløseren for Holbæk Teaters driftige leder gennem ni år, Pia Jette Hansen, præsenteret.

Og ansættelsesudvalget kom op med hele to personer, idet Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen fremover skal lede det lokale vestsjællandske egnsteater.

Begge er vokset op i Vestsjælland og har helt fra barnsben lavet teater sammen, og begge har en skuespilleruddannelse: Kristoffer Møller Hansen fra Statens Teaterskole (2002-06) og Brian Kristensen fra Skuespillerskolen ved Odense Teater (1999-2003).

Kristoffer Møller Hansen har tillige været fungerende souschef på Holbæk Teater det sidste halve års tid, hvor Pia Jette Hansen har været i gang som leder af Østre Gasværk.

De nye teaterledere har både erfaringer som spillere og instruktører – og altså tillige et godt lokalkendskab.
’De er vant til at arbejde tæt sammen og vil tilføre en ildhu og et engagement som er absolut nødvendigt for at holde et teater kørende af den karakter som der her er tale om. De er unge – har masser af kræfter og gode ideer og vil kunne løfte Holbæk Teater videre ind i fremtiden med deres nye visioner om hvad et fremtidens teater skal kunne byde på. Jeg ønsker dem al held og lykke – og vil altid være derude som sparringspartner, hvis der opstår en situation, hvor de har behov for at bruge mig’, lyder det fra Pia Jette Hansen i en pressemeddelelse på dagen, hvor hun overlod nøglen til Holbæk Teater til Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen.

Og de har noget at leve op til, idet teatret under Pia Jette Hansens ledelse har vundet to Reumert-priser: I 2008 blev ’Gidsel – en historie i virkeligheden’ kåret som Årets Børneteaterforestilling og året efter blev det Årets Musikteater/show med ’69 – En rockteaterkoncert’ om balladen omkring Ungdomshuset på Nørrebro.

Mere om Holbæk Teater på www.het.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne