7. juni 2012

Dialog med dramatikeren

Arrangementet er gratis og åbent for alle, når Forsøgsstationen tirsdag 12. juni kl. 19,30-22 har besøg af Maj Rørbæk Damgaard.

Denne aften har overskriften ’Midt i virkeligheden’ og fokuserer bl.a. på, hvad der sker, når man som dramatiker står ansigt til ansigt med det rigtige menneske bag figuren på scenen? Hvor går grænsen? Hvor langt kan man tillade sig at gå? 

Maj Rørbæk Damgaard (f. 1976) er uddannet dramatiker v/Århus Teater og har en bachelorgrad fra Teatervidenskab. I hendes teaterproduktion finder man bl.a. ’Klimatopia’ på Teater Zeppelin, ’Som hos dig står’ på Teater Grob og ’Cafe Zennep’ på Teater FÅR302 (som hun blev Reumert-nomineret for som Årets Dramatiker 2008). Dertil kommer bl.a.  radioteater, spillefilm, opera og performance.

Med det afsæt vil Maj Rørbæk Damgaard tale om sine erfaringer med materialet bag fiktionen – men der lægges også op til dialog med deltagerne.

Maj Rørbæk Damgaard er sæsonens sidste deltager i Forsøgsstationen serie med ’Dramatikeren har ordet’, der i denne sæson tidligere har budt på møder med

Vivian Nielsen, Jokum Rohde, Claus Flygare, Aleksa Okanovic, Andreas Garfield og Anna Bro.

Dermed er sæsonen dog ikke slut for det energiske værested for professionel scenekunst, hvor en række børneteatre også har deres faste gang.

Således afholdes der 12.-16. juni en stor workshop om ’Det sceniske nærvær’ med den italienske koreograf, instruktør og danser Michele Abbondanza.

Mere om det arrangement og Forsøgsstationens virke på www.forsoegsstationen.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne