20. oktober 2022

Det Frie Felts Festival 2022/23

Det Frie Felts Festival er tilbage live og med publikum efter sidste års online-festival under lock-down i vinteren 2021. Det er syvende gang, at Det Frie Felts Festival præsenterer de nyeste tendenser inden for Det Frie Felt i hele Danmark, og for første gang præsenteres der forestillinger i både København og Aarhus. 

Festivalen finder sted fra den 1.-5. november 2022 hos TOASTER på Husets Teater og Den Frie Udstillingsbygning og på AFUK Scene i København samt den 25.-28. januar 2023 på Bora Bora og Åbne Scene i Aarhus. 

Fokus for Det Frie Felts Festival er at præsentere nyskabende værker fra Det Frie Felt i Danmark og understrege det kunstneriske potentiale, den samfundsmæssige nødvendighed og den både nationale og internationale styrke, som ligger i dette felt af scenekunsten lige nu. 

Festivalen er baseret på et open call, og de indsendte værker er udvalgt af et skiftende kuratorteam, denne gang bestående af: Performer og skuespiller Marina Popovic (NO), kunstnerisk leder, kurator og performancekunstner Andreas Constantinou (DK/ IE/CY/UK) samt dramatiker, dramaturg og kurator Gritt Uldall- Jessen (DK). 

Kuratorholdet har i år lagt vægt på værker med humor og energi, der udgør en hyldest til forskelligheden, og som bryder med et tabu ved at vise det frem. 

Festivalen inviterer også til et branchefagligt seminar om ligheder og forskelligheder i Norden for Det Frie Felt, hvor tre aktører fra den nordiske scenekunstbranche medvirker i en paneldebat. Seminaret er lavet i samarbejde med og støttet af Udviklingsplatformen for Scenekunst. Der vil også være artist talks i både København og Aarhus, så kunstnere, kuratorer, producenter og andre aktører 

Læs mere og find programmet på: www.detfriefeltsfestival.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne