20. april 2017

Der er rift om festivalbilletterne

Det er sjældent svært at forære noget godt væk, og det gælder også de mange gratis billetter til forestillingerne på Aprilfestival 2017 i Sønderborg.

Der har således været godt gang i online-bestillingen via festivalens hjemmeside i de to dage, der er gået, siden der blev åbnet op for de 25.000 billetter til de næsten 700 teateroplevelser, der venter i Sønderborg fra 23.-30. april.

Som altid fik formidlerne en dags forspring, og tirsdag 18. april fra kl. 10 og dagen ud blev der reserveret præcis 6.053 billetter til de tilrejsende arrangører og opkøbere.

Dagen efter var billetbestillingen åben for alle, og da teateravisen.dk kontaktede arrangørerne fra Teatercentrum onsdag kl. 13,17, lød det samlede tal på 10.067 bestilte billetter.

Det tal er givet steget gevaldigt siden da. Men der er stadig håb for de mange, der tager den lidt mere med ro – og for den sags skyld først frem hos Billetudleveringen på Biblioteket i Sønderborg i løbet af festivalen.

Se mere om billetter, program, spilletider og -stedet m.v. på festivalens hjemmeside: www.aprilfestival.dk

(Billedet: Det er ikke helt nemt at illustrere en billetstorm via nettet, så her er et billede fra Billetudleveringen under sidste års Aprilfestival 2016 på Frederiksberg, hvor formidlerne var i flertal… Foto: Søren K. Kløft)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne