29. august 2020

Der er gang i billetsalget i Horsens

Samtlige 15.000 billetter til den forstørrede Horsens Teaterfestival 18.-20. september frigives fra mandag den 31. august kl. 10.

Godt en tredjedel er dog allerede reserveret til formidlerne, der traditionen tro får et forspring og siden mandag 24. august har gjort flittigt brug af privilegiet. Og stadig har en weekends forspring.

Festivalleder Maria Suh fortæller til Teateravisen, at der frem til lørdag er booket 4.500 billetter og tilmeldt 224 formidlere. I det billettal er der dog også booket lokale skoleklasser ind, som står for ca. 800-1000 billetter.

Både antallet af formidlere og deres appetit på billetter vil givet glæde de mange deltagende turneteatre, der i den grad har brug for opkøbernes opmærksomhed og køb af forestillinger.

Det udvidede program for festivalen i Horsens startede i øvrigt med 143 forestillinger, men er nu nede på 137, fortæller Maria Suh.

De seks aflysninger kommer fra Sofie Krog Teater: 'Quacksalver' – André Andersen SOLO: 'A wa det?!' – Teater Refleksion: 'Romeo og Julie' – Thalias Tjenere: 'Dracula' – Teater O: 'Så er det endelig hjul' – og Fortællekunsten og Levende Fortællinger: 'Alt det som Inger ser'.

SIDSTE (31.8): Endnu tre aflysninger: Comedievognen: 'Alfons Åberg' – Apolo Teater: 'Den lille pige med svovlstikkerne' & 'Godmorgen Sol'

Det er som bekendt en festival i covid-19-pandemiens tegn. Det vil således ikke være muligt at tage en billetfri chance på døren, for der kræves billetter til alle forestillinger, også dem i byrummet – og til alle sidder publikum med en meters afstand mellem hver stol ligesom ind- og udgang fra forestillingerne er sat i system.

Man kan se program, info om online billetbestilling m.v. på https://horsensteaterfestival.dk

(Billedet: Festivalleder Maria Suh med programmet til Horsens Teaterfestival – hun kan glæde sig over, at det går strygende med afsætningen af de godt 15.000 gratis billetter. Selfie-foto)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne