15. august 2020

Der bliver kamp om billetterne

Mens corona-situationen udvikler sig i det østlige Jylland – p.t. primært i Aarhus og omegn – arbejder arrangørerne stadig benhårdt på at kunne gennemføre Horsens Teaterfestival 18.-20. september med det stærkt udvidede program.

Men med en måned til festivalstart må man også konstatere, at de nuværende restriktioner næppe bliver lempet – hvilket betyder, at der må udregnes nye publikumstal for alle de næsten 150 deltagende forestillinger.

Man kan forvente reduktion af pladserne med 50 procent eller mere, og det omfattende arbejde med beregninger af nye publikumstal betyder i første omgang, at formidlerne får skudt deres mulighed for billetbestilling fra mandag 17. til mandag 24. august – nu så en uge før der åbnes for billetter for alle mandag 31. august.

Festivalleder Maria Suh fortæller til Teateravisen, at formidlerne har modtaget beskeden med stor forståelse – og flere har forsikret hende om, at de stadig agter sig til Horsens. Hvilket også er godt nyt for de deltagende teatre, der håber på mange opkøbere til festivalen – med masser af spillekontrakter efterfølgende…

De nuværende restriktioner betyder også, at der vil være begrænsning af tilskuere til de mange udendørs forestillinger, og selvom man ikke kan forhindre folk i at passere forbi i byrummet, overvejes det nu at sørge for afspærring ved de mest 'udsatte' spillesteder.

Yderligere info, program m.v. kan ses på festivalens hjemmeside: https://horsensteaterfestival.dk

(Billedet: Glade tilskuere til Hr. Teaters muntre forestilling 'Chicks' ved festivalen i Horsens sidste år. I år bliver der restriktioner både for gadeforestillinger og teater i spillelokalerne. Foto: Hanne Nielsen)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne