1. marts 2021

‘Den unge Elias’ lidelser’

En gratis digital forestilling om at være en minoritet i minoriteten. Det er, hvad Folketeatrets ungdomsformat Under Huden – byder på, når 'Den unge Elias' lidelser' vises 6.-13. marts.

Det sker på teatrets nye scene, Kvisten, som led i det særlige projekt Under Huden, hvor unge får mulighed for at skabe forestillinger baseret på egne fortællinger og fremføre disse for andre unge og interesserede.  

I den aktuelle forestilling er det Elias Sadaq, der i en samtale med sit eget selvmord præsenterer nyskrevne digte og fortællinger. Han er vokset op i Aarhus med en dansk mor og en marokkansk far, kommer fra en muslimsk baggrund og er homoseksuel.

Med udspring i Goethes drama om den unge Werthers lidelser, der i sine følelsers vold og en altoverskyggende forelskelse mister kontrollen og drives til selvmord, sætter 'Den unge Elias’ lidelser' fokus på at være en minoritet i minoriteten, kampen for at finde sig selv, at være i strid med forventninger fra sit bagland og at lære en ny verden at kende.  

Pga. covid-19 er 'Den unge Elias’ lidelser', der er iscenesæt af Silje Shearman Poulsen og har Elias Sadaq som eneste medvirkende, digital og optaget på forhånd. 

Der vil hver aften være live Q/A med Elias Sadaq efter endt forestilling, hvor publikum kan stille spørgsmål til forestillingen og historien. 

Se mere på www.folketeatret.dk

OBS: Med et begrænset antal billetter er der p.t. udsolgt til den gratis digitale forestilling, som Teateravisen forventer at anmelde.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne