6. juni 2009

Den med tyren

Der er vældig gang i Asterions Hus, der også har dannet Selskabet, som bl.a. har stået for fester og sammenkomster, men nu også præsenterer forestillingen ’Asterions Hus – myten om Minotauros’ ved to gratis opførelser fredag den 12. og lørdag den 13. juni – begge dage kl. 21,30. Stedet er William Wainsgade 9-11, København K – det er yderst på Lynetten og tæt ved teatrets faste opholdssted.

Forestillingen, der altså også bærer teatrets navn, er myten om den frygtindgydende Minotauros, der som halvt tyr halvt menneske er dømt til evigt fangenskab i labyrinten på Kreta.

Selskabet skriver selv om forestillingen, der er blevet til over tre energiske uger, at ‘stilen er visuel, legende, ekspressiv – til tider larmende. En sammensmeltning af smukke og kraftfulde bevægelser, lange, tankevækkende monologer, flygtige og intime ’walk-throughs’ og dans, dans, dans’.

Mens Peter Kirk står for manus og instruktion, medvirker Tilde Knudsen, Martin Ammundsen, Basse Dam, Ida Marie Rasmussen og Bo Madvig. Musik er af Birgit Løkke og Jesper Siberg.

Den gratis adgang til den i øvrigt udendørs forestilling – det bør huske i beklædningsøjemed – er betinget af tilmelding via mail: selskabet@asterionshus.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne