20. januar 2022

Den Jyske Opera sætter fokus på at synge sammen

Den Jyske Opera har i mange år samlet sangglade mennesker på tværs af alder, livssituation, sproglige, kulturelle, geografiske og sociale forskelle til Publikumskor.

Nu etablerer Den Jyske Opera et fast Publikumskor i Aarhus, hvor man gratis kan mødes for at synge i samvær med andre. 

Hvis man ikke har lyst til at synge i fællesskab med nye ansigter, men derimod har lysten til at synge med familien, kan man mere spontant tage til Den Jyske Operas nyopstartede Familiekor. Også deltagelse her er ganske gratis.

Den Jyske Opera etablerer et fast Publikumskor med base i produktionslokalerne i Frichsparken på Søren Frichs Vej i Aarhus. Alle, der har lyst til at synge sammen med andre og har mod på at få udfordret lungekapacitet, stemmebånd og indlevelse i sangen og måske blive lidt bedre til at synge undervejs, kan gratis melde sig til. I Publikumskoret synges der især opera, både énstemmigt og flerstemmigt. Det er ikke et krav at kunne læse noder, men det kan være en fordel.

Den Jyske Opera kan i 2022 fejre 75-års jubilæum, og det skal Publikumskoret være med til at fejre 5. marts med et operette-repertoire.

Tilmelding via dette link: www.jyske-opera.dk/kalender/publikumskor-den-jyske-opera-i-75-år

Familiekoret etableres  i samarbejde med Musikhuset Aarhus og er for alle fra 5-99 år. Der er intet krav om at kunne læse hverken noder eller bogstaver og der kræves ikke tilmelding.

Familiekor i Musikhuset Aarhus, Caféscenen: Lørdag d. 26. februar kl. 11.00-12.00 og 
Lørdag d. 30. april kl. 11.00- 12.00.

Se mere om kor og om Den Jyske Operas egne professionelle forestillinger på https://jyske-opera.dk

(Billedet: Operasanger og –formidler Susanne Vinther varmer krop, stemme og humør op. Foto: Kåre Viemose)   

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne