2. januar 2011

Den grønne brochure 2011-12

Landsorganisationen Danmarks Teaterforeninger (DT) udgiver hvert år omkring 20. januar en brochure med primært turnerende voksenteatres repertoire for den kommende sæson, men der optages dog også familieteaterforestillinger.

Derfor indeholder den grønne turneteaterbrochure for sæson 2011/2012 en lille snes børne- og ungdomsteaterforestillinger, der er blevet anmeldt her på portalen.

Som noget nyt har DT i år også sat repertoirekataloget på nettet i en såkaldt bladreversion, og den kan allerede nu besigtiges på DT’s hjemmeside: www.dk-teaterforeninger.dk
– under ’Den grønne Turneteaterbrochure’.

De lokale teaterforeninger er med et årligt billetsalg på op mod 400.000 en af de store kulturaktører i provinsen og de turnerende voksenteatres største kundesegment.

Og selvom de fleste teaterforeninger også arrangerer børneteaterforestillinger, skal man som bekendt finde det store samlede repertoire for det område i Den Røde Brochure, som Teatercentrum udsender gratis i marts-april måned op til den store festival, der i år finder sted i Randers 3.-10. april.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne