16. december 2019

Deadline nærmer sig for Den Røde Brochure 2020/21

Det store repertoirekatalog for professionelle danske børne- og ungdomsteatre, 'Teater for børn og unge' – der går under navnet Den Røde Brochure – lægger an til næste udgave, der dækker sæson 2020/21.

Tilmelding og bestilling af annonceplads skal således ske senest 6. januar 2020 – mens 17. januar er deadline for upload af trykklart annoncemateriale. 

Kataloget udgives både i papirudgave og i en funktionel og løbende opdateret online-udgave – se http://drb.teatercentrum.dk

Den trykte udgave sendes ud til skoler og institutioner, teatre, organisationer og andre interesserede et par uger før Aprilfestival 2020 i Holbæk.

Den aktuelle udgave af Den Røde Brochure for 2019/20 indeholder ca. 320 forestillinger fra 105 teatre, hvilket er en nedgang i forhold til de foregående sæsoner.

Teatercentrum har derfor iværksat tiltag for at få tidligere annoncerende teatre tilbage, få de helt nye i tale, opfordre de store institutionsteatre med familieforestillinger til at komme med i repertoirekataloget samt gøre landets mange teaterfestivaler opmærksom på muligheden for at annoncere.

Formålet er naturligvis fremadrettet at sikre, at repertoire-/salgskataloget stadig fremstår som en pålidelig og næsten altdækkende oversigt over, hvad der findes på markedet af professionelt teater for børn og unge og familier.

Blandt de nye tiltag til den kommende udgave er bl.a. mulighed for atter at bestille præcis det antal sider, man ønsker (der har været restriktioner de senere år); mulighed for at beskrive sideaktiviteter (dramaundervisning, events m.v.) udover de refusionsgodkendte forestillinger, som hidtil har været eneste annonceringsmulighed. 

Desuden laves der et særafsnit om de mange festivaler – der er mindst 30-40 større og mindre festivaler med forestillinger for børn og unge årligt. Som gerne må supplere det aktuelle katalogs annoncører fra Aprilfestival, Horsens Teaterfestival, Festival of Wonder og GrowOp!

* For mere information og support: kontakt@denrodebrochure.dk / tlf. 31 72 06 16

(Billedet: Så er det ved at være tid, hvis man vil med i Den Røde Brochure for sæson 2020/21, der udover over 100 teatres salgsmateriale for forestillinger også indeholder søgeindeks, info om festivaler, teateroplevelsesmateriale, KulturCrew m.v.) 

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne