16. januar 2013

De flager for festivalen

Forberedelserne til Festival 2013, der afvikles i Morsø, Thisted og Skive kommuner fra 14.-21. april 2013, er i fuld gang. Både på Teatercentrum i København og hos værtskommunerne i det nordjyske.

Som led i synliggørelsen af den store begivenhed afholdes der 23. januar på skive Seminarium en workshop for billedkunstlærere, klasselærere, teaterlærere m.fl.,.

»Vi ønsker at gøre teaterfestivalen så synlig som muligt. Derfor skal den markedsføres efter alle kunstens regler,« siger koordinator for festivalen i Skive Kommune, skoleleder Helle Kappel Nielsen til Skive Folkeblad.

Hun fortæller til avisen, at man vil lade børn i de tre kommuner fremstille en masse flag, som skal bruges ved spillestederne og andre steder i festivalkommunernes byer. De skal laves af diverse genbrugsmaterialer under temaet ’Genbrug og fortælling’, og det er så op til lærerne at koordinere anstrengelserne, så flagene både har et fællesspræg og et unikt udseende.

På Teatercentrum melder man i øvrigt, at man her efter tilmeldingsfristens udløb har registreret 110 teatre med 185 forestillinger. Der kan komme flere til – bl.a. som følge af de kommende showcases i Horsens og København – og der vil traditionelt også falde nogle fra op til festivalstart.

Men alligevel ser det p.t. ud til, at årets festival får et mega-omfang som de foregående år.

Se mere om Festival 2013 på www.aprilfestival.dk

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne