1. februar 2021

Dansk Teater ansætter seniorpolitisk rådgiver

Dansk Teater, der er branche- og arbejdsgiverorganisation for 80 medlemmer, som tæller projektteatre, egnsteatre, små storbyteatre, landsdelsscenerne, teatrene i Det Københavnske Teatersamarbejde, Den Jyske Opera og Det Kongelige Teater, udvider sekretariatet med ansættelse af organisationens første politiske rådgiver.

Jeppe Bo Rasmussen, 35, starter i Dansk Teater 1. marts. Han kommer fra stillingen som seniorpolitisk rådgiver i Oxfam IBIS og har tidligere været både presserådgiver og chefkonsulent i Industriens Hus på Rådhuspladsen. Inden da han været lobbyist i Bruxelles – også for Dansk Industri. 

Han skal bruge sin erfaring fra de to store organisationer til at styrke Dansk Teaters politiske arbejde – i tæt samarbejde med Dansk Teaters direktør, Peter Mark Lundberg.

Foran venter bl.a. arbejdet i forbindelse med teatrenes genåbning efter corona-krisen, efterårets kommunalvalg og et styrket samarbejde med andre aktører, der producerer kunst og kultur til et live-publikum.

'Dansk Teater er den samlende aktør for hele den danske scenekunstbranche. Med den nye stilling og ansættelsen af Jeppe får scenekunsten en endnu tydeligere stemme i den offentlige debat og blandt beslutningstagere, myndigheder og alle vores andre interessenter', lyder det fra Peter Mark Lundberg om den nyoprettede stilling, der er et led i Dansk Teaters strategi om at sikre et øget politisk fokus på scenekunsten.

(Billedet: Jeppe Bo Rasmussen tiltræder 1. marts i en nyoprettet stilling i Dansk Teater som politisk rådgiver. Foto: Dansk Teater)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne