24. august 2017

Dansehallerne i bevægelse

Dansehallernes ophold i Tap E i Carlsberg Byen lakker efter otte år mod enden, og mens der ikke er et nyt permanent spillested lige på trapperne, vil administrationen fra midt i september flytte til centrum, hvor man får kontorer på Regnbuepladsen 7 lige overfor Københavns Rådhus – og her bliver nabo til kompetencecentret Teatercentrum – mens der fortsat vil være en mindre afdeling på Valdemarsgade i Aarhus.

Som følge af fraflytningen vil alle Dansehallernes aktiviteter den kommende sæson finde sted rundt omkring i hele hovedstaden og Danmark – og udlandet. Det sker bl.a. med stedsspecifikke events og i såkaldt alternative rum og i samarbejde med nye partnere og kunstinstitutioner som Kunsthal Charlottenborg og Den Frie  Udstillingsbygning, mens der er planlagt forestillinger og events i bl.a. Kalundborg, Haderslev, Horsens, Aarhus og Helsingør.

Alt i alt ønsker Dansehallerne på alle planer at signalere, at man er i bevægelse – og at det kan være både fysisk og mentalt.

Dansehallernes program for sæson 2017-18 lanceres 31. august 2017 og kan ses på hjemmesiden www.dansehallerne.dk

(Billedet: Efter otte års ophold i den store hvide bygning i Carlsberg Byen må Dansehallerne vige for kraner og byggeplaner. Foto: Søren Meisner)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne