29. april 2019

Dansefestival i Udkantskøbenhavn

Helt tilbage i starten af februar var subURBAN DANCE FESTIVAL klar ved pr-trommerne for at fortælle, at der 18.-25. maj afvikles danse-festival for tredje gang i det, som man så hyggeligt kalder Udkantskøbenhavn og som omfatter Bispebjerg, Tingbjerg, Nørrebro og Brønshøj.

27 danseaktiviteter fordelt på12 forskellige spillesteder i området står der på programmet, som omfatter events med breakdance, hiphop, popping, house og parkour. 

De optrædende kommer fra det lokale dansemiljø og langvejs fra – der er således professionelle og amatører i alle aldre, inklusive et hold hiphop-dansere på 60+. mens koreograf Anastasija Olescuka skaber værket 'KLIK:O:KLOK' med børn, unge og professionelle urban dansere.

Der er 24 gratis aktiviteter for børn og voksne; bl.a. hip hop workshops, parkourforestilling og vogue-sessioner. Derudover bydes på tre betalte forestillinger. 

Mens Dansekapellets huskompagni, Uppercut Danseteater, optræder med deres seneste og anmelderroste værk, 'PANIC DAY', er der bl.a. internationale gæster fra USA, Frankrig og Tyskland.

subURBAN DANCE FESTIVAL indeholder også en såkaldt branchedag 24. maj på Nørrebro Teater, hvor Dansekapellet, CPH Stage og HAUT har fokus på konceptudvikling og erfaringsdeling.

Se hele programmet med events, spillesteder og -tider, billetinfo m.v. på Dansekapellets hjemmeside: https://dansekapellet.kk.dk/indhold/suburban-dance-festival

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne