2. oktober 2022

Dansefestival for småbørnsfamilier 15.-17. oktober

Dansehallerne præsenterer første edition af KORAL: En dansefestival for børn – og hele familien. Første udgave af festivalen finder sted 15.-17. oktober 2022 i Valby Kulturhus og er primært henvendt til småbørnsfamilien med børn i alderen fra 6 måneder til 9 år. Hele familien får en fælles mulighed for at gå på opdagelse i dansens og koreografiens mange kvaliteter og nuancer. 

Til KORAL er alle forestillingerne interaktive; og når man køber billet til en af festivalens forestillinger, får man adgang til et festivalområde med en række aktiviteter.

»På festivalen kan familierne se og opleve et udsnit af vores Kora-forestillinger (KORA er Dansehallernes særlige indsats for 0-16-årige i dagtilbud og skoler, red.) og et enkelt gæstespil. Desuden vil vi gerne invitere dem ind i et mere sanseligt festivalunivers og derfor har Kasper Svenstrup Hansen fra KASPERSOPHIE udsmykket/ skabt scenografien med udgangspunkt i Koral og Dansehallernes nye børneidentitet i opholdsområdet.

I festivalområdet er der forskellige aktiviteter, som familierne kan give sig i kast med. Børnene kan bl.a. reflektere med deres krop sammen med to danseformidlere, lave koraler ud af ler eller lege i koralrevet,« fortæller Anne Mai Slot Vilmann, der er producer i Dansehallerne.

»Tanken er, at KORAL skal være en årligt tilbagevendende festival  i vores kommende hus i Carlsberg Byen, så børn og deres familier møder dans og koreografi af høj kvalitet,« siger hun.

KORAL-festivalen starter med en åbningstale lørdag 15. oktober kl. 10,30 af Dansehallernes direktør, Danjel Anderson, og så er der ellers forestillinger og andre aktiviteter lørdag, søndag og mandag.

Festivalens forestillinger er:

– ’Blækspruttetanker’ af Boaz Barken (5-9 år): lør kl. 14, søn kl. 11 & 14, man kl. 11 & 14.

– ’Strømme’ af Jonathan Bonnici og Sall Lam Toror (3-6 år): søn kl. 10 & 12.

– ’Yem’ af Tiny Dancer (3-6 år): søn kl. 15, man kl. 10 & 12 (se anm)

– ’UNTZ BABY UNTZ’ af MYKA (fra 0,6 år): lør kl. 11 & 13 (se anm)

Man kan se hele programmet og få info om spille- og legetider og billetter m.v. her:

https://dansehallerne.dk/da/publikumsprogram/koral/

(Billedet: Forestillingerne på KORAL-festivalen – øverst: ’’Blækspruttetanker’, Yem; nederst: ’UNTZ BABY UNTZ’ og ’Strømme’,  PR-fotos) 

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne