30. juli 2022

Dansedrømme på Nationalscenen

’Social inklusion med kunstnerisk og bæredygtig kvalitet’.

Blandt andet sådan præsenteres det nyeste udspil i Projekt DanseDrømme, hvor den kendte koreograf Tim Rushton står som den samlende kreative kraft for 23 unge mellem 14-22 år, der  gennem tre måneders workshops og prøver har fået mulighed for at udleve og udforske deres dansedrømme i forestillingen ’FREMTIDS DRØMME’.

Forestillingen handler om at være ung i dag og om at finde sig selv i en hastigt foranderlig verden. Om at finde styrke til at være, til at kæmpe og til at elske. Og det udtrykkes i dans, musik, sang og fysiske tableauer.

’FREMTIDS DRØMME’ kan opleves 5.-7. august i Skuespilhuset/Mellemgulvet – og efter en times varighed er der bagefter mulighed for dialog med de medvirkende og det kunstneriske team, der udover Rushton bl.a. består af Gert Østergaard, som har komponeret live-musikken, og Maja Brix, der har designet kostumerne.

’FREMTIDS DRØMME’ er som de seks foregående Projekt DanseDrømme-forestillinger, spillet på Det Kgl. Teater, produceret af Foreningen BalCon, der er skabt som en platform, hvor dans og musik i dialog med andre kunstner skal udmøntes i ny scenekunst.

Se mere på https://www.balcon.nu

(Billedet: Der er lagt op til FREMTIDS DRØMME, når 23 unge går på scenen 5.-7. August. Foto: BalCon)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne