24. januar 2020

Dans i ugevis

Dansehallerne indtager Pakhus 11 på Østerbro (Dampfærgevej 2, Kbh. Ø) i fire uger – fra 24. februar til 21. marts 2020 uger med et massivt program med forestillinger, samtaler, fester og mere. 

Man præsenterer og fejrer bl.a. to centrale amerikanske skikkelser indenfor dansehistorien: Kontaktimprovisationens ophavsmand Steve Paxton og den legendariske koreograf Deborah Hay, som præsenterer to værker med det anerkendte svenske kompagni Cullberg, der for første gang i mange år er i København.

Programmet byder også på forestillinger af markante danske koreografer two-women-machine-show, Marie Topp, Julia Giertz og norske Jon R. Skulberg.  Hvad der rører sig hos nye unge koreografer ses med formatet NEW SH**T – og programmet i Pakhus 11 byder også på en forestilling for det unge publikum med det danske kompagni Running Sculptures. 

Den interaktive danseforestilling 'Med kroppen på opdagelse' inviterer børn og voksne med på en performativ rejse gennem bevægelse, ord, krop og trådløse høretelefoner. Det deltagende publikum bliver præsenteret for en række valg, som de skal tage stilling til. Her opdages det, at ikke to oplevelser er ens – at ens valg har indflydelse på både ens egen og de andre deltageres oplevelse. 

Forestillingen kan opleves 14.-15. marts (lør kl. 15.30, søn kl. 13 & 15.30).

Running Sculptures er et københavnerbaseret dansekompagni med fokus på at dele, udvikle og udfordre koreografiske praksisser. Kunstnerne i kompagniet er Lars Dahl Pedersen, Marlene Bonnesen og Mette Møller Overgaard. 

Se program med forestillinger, spilletider m.v. på: https://www.dansehallerne.dk/forestillinger/

(Billedet: Den interaktive forestilling 'Med kroppen på opdagelse' med Running Sculptures er en del af Dansehallernes store program i Pakhus 11. PR-foto)  

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne