8. oktober 2019

Dans Baby Dans 12.-24. oktober

For to år siden afviklede man den første internationale dansefestival for de allermindste publikummer, da Dans Baby Dans blev afviklet på Aarhus' dansescene, Bora Bora, med seks forestillinger for nul-årige og op til fem år.

Nu er den interaktive og internationale festival tilbage fra 12.-24. oktober med syv udvalgte forestillinger for de 0-4-årige, og med lokale Teaterhuset Filuren og Aalborgs Teater Nordkraft som samarbejdspartnere og spillesteder.

Der er forestillinger fra Danmark, Italien, Litauen, Norge og Sverige, 'designet med tanke for småfolk skaber hver dans sin egen koreografi, der passer til selv de mindste kroppe' og med det erklærede formål at 'vække børns nysgerrighed og berige deres fantasi', som det hedder i omtalen af anden udgave af Baby Dans Baby.

De interaktive forestillinger tillader børnene at komme helt tæt på danserne, kravle ind i scenografien og udforske den sammen med deres voksne og danserne.

Forestillingerne er: 

– 'The Garden of the Spirited Minds' – Dalija Acin Thelander (S) (0-12 mdr.)
– 'Panda’s Home' – Compagnia TPO (IT) (fra 4 år) (spiller både i Aarhus og Aalborg)
– 'Twinkles' – Dansema Dance Theatre (LT) (4-24 mdr.)
– 'Cloud Catcher' – Šokio Teatras Judesio Erdvė (LT) (6-18 mdr.)
– 'Natten' – MYKA (DK) (4-18 mdr.) (se ANM)
– 'Lulla' – Dybwikdans (NO) (0-18 mdr.)
– 'MiNi' – Compagnia TPO (IT) (2- 4 år) (Spiller kun i Aalborg)

Da festivalens målgruppe behøver deres voksne i dette kulturmøde, er der faste billetpriser gældende for et barn og en voksen på 150 kroner pr. forestilling.

Festivalens program rummer næsten 50 opførelser i alt – de enkelte forestillinger er for ganske få tilskuere ad gangen – , og man kan se mere om spilletider og -steder og de enkelt forestillinger på Bora Boras hjemmeside: https://bora-bora.dk/festival/dans-baby-dans-festival-2019/ 

(Billedet: Litauiske Sokio Teatras Judesio Erdves 'Cloud Catcher er en interaktiv danse- og bevægelsesforestilling skabt specielt for babyer fra 6-18 måneder – og et af de internationale tilbud på Dans Baby Dans-festivalen. Pr-foto) 

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne