2. marts 2021

CPH STAGE klar til 2021-festival

Mandag løftede CPH STAGE scenetæppet for de over 80 både danske og internationale forestillinger, som skal indtage Københavns teaterscener den 27. maj – 5. juni. 

Billetsalget er i gang, og årets program byder på nye forestillinger og anmelderroste genopsætninger. Og hvor det tysk-britiske kunstnerkollektiv Gob Squad åbner CPH STAGE med deres nyeste performanceværk '1984 – BACK TO NO FUTURE', der kan opleves på Sort/Hvid. 

CPH STAGE åbnede i 2013 – skabt som et initiativ fra fire mindre københavnske teatre (Teater V, Grob, Husets Teater og Sort/Hvid) og har siden udviklet sig til Københavns største teaterbegivenhed, der varer 10 dage på mere end 50 forskellige venues rundt om i byen. 

Festivalen er et mødested mellem kunstnere, indkøbere, branche og publikum og en fælles fejring af scenekunsten og er således for voksenteatret, hvad Aprilfestival er for børne- og ungdomsteatret, men der sniger sig normalt også forestillinger med i CHP STAGE-programmet med appel til børn og unge. Sidstnævnte aldersgruppe er ofte inkluderet ind i de fleste voksenforestillingers aldersanbefalinger.

CPH STAGE 2021 er støttet af: Københavns Kommune, Statens Kunstfond, Frederiksberg Kommune, Spar Nord Fonden, Augustinus Fonden, Bikubenfonden og A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers fond til almene Formaal.

Se program og billetinfo mv. på: www.cphstage.dk   

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne