9. marts 2018

CPH STAGE er programklar

I går lancerede CPH STAGE årets program – der byder på 90 forestillinger på 40 forskellige venues og spillesteder over hele København og Frederiksberg fra 31. maj til 9. juni 2018.

Desuden er der mulighed for at opleve readings, skoleforestillinger med morgendagens stjerner, åbne prøver, events, fester, særarrangementer m.m., og festivalen er både et møde mellem publikum og scenekunst og et mødested for teaterbranchen med faglige seminarer og networking.

Årets festivalcentrum er placeret i Den Brune Kødby i et samarbejde med teatrene Husets Teater, Sort/Hvid og Warehouse9.

CPH STAGE, der blev skabt som et initiativ af fire mindre københavnske teatre (GROB, Husets Teater, Teater V og Sort/Hvid (tidl. CaféTeatret), fandt sted første gang i 2013 og er nu en fasttømret begivenhed, der trækker mange tilskuere – også internationale, hvorfor en del af festivalens forestillinger spilles på engelsk

Selvom CPH STAGE med sit primære fokus fungerer som en form for Aprilfestival for voksne, er der mulighed for at se eller gense flere ungdomsforestillinger.

Et hurtigt kig i programmet spotter bl.a.:

– Teater V, der spiller samproduktionen med Nordkraft,' Intet', på engelsk (se anmeldelse)

– Anders Glud Jensens gyser, 'Clara', spiller på Zangenbergs Teater – men med en ny spiller i rollen for hver opførelse (se anmeldelse)

– Teater Fluks kommer til hovedstaden med sin 'Flygtning transportable', der også spiller på engelsk ved denne lejlighed (se anmeldelse)

– Teater Thespis er festivaldeltager med 'Floden', der fik gode anmelderord med på vejen, da den deltog på Aprilfestival 2017 i Sønderborg (se anmeldelse)

– Hils Din Mors succesombruste samproduktion med Vestvolden 'Fucking Åmål' dukker også op på CPH Stage (se anmeldelse)

– Wunderverks 'Udsigter fra min bedstemors køkken', der er en interaktiv kaffebords-forestilling for en halv snes publikummer (se anmeldelse)

– Det Olske Orkester spiller 'Sukker', der er første del af en trilogi og helt aktuelt spiller til 10. marts på Republique (anmeldelse er på vej)

Man kan se hele programmet og finde allehånde informationer på https://www.cphstage.dk

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne