16. april 2020

CPH STAGE aflyser

Som forventet må også CPH STAGE melde sig i rækken af (teater)festivaler og andre større kulturelle arrangementer, der aflyser årets udgave.

Teaterfestivalen skulle have været afviklet 28. maj-6. juni, hvor de nuværende restriktioner og forbud mod større forsamlinger fortsat forventes at gælde – så selvom billetsalget var startet, vil arrangørerne ikke længere trække en afgørelse ud.

I en pressemeddelelse om aflysningen hedder det efterfølgende:

'Teatrene er i fuld gang med at skabe nye forretningsmodeller og nye måder at møde publikum på. Det vil vi gerne bakke op om. Samtidig er CPH STAGEs Internationale dage den eneste internationale platform i Danmark for voksenteater. Det forpligter. Derfor går vi nu sammen med teaterbranchen, vores samarbejdspartnere, internationale kollegaer og støttegivere om at sikre, at vi kan afvikle en online udgave af festivalens brancheaktiviteter og internationale indsats'. 

Der er endnu ikke kommet udmelding om prisfesten Årets Reumert, der atter skulle afslutte CPH STAGE, men det må formodes, at også prisfesten aflyses – men det vil jo stadig være muligt rent digitalt både at nominere kandidater og uddele priser.

CPH STAGE 2021 er sat til afvikling 27. maj-5. juni 2021.

(Billedet: Fra CPH STAGE 2019 – i år er der hverken mulighed for krammere eller festival. Foto: Frida Gregersen)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne