21. februar 2019

Copenhagen Circus Arts Festival

En helt ny nycirkusbiennale kaldet C!CAF ser dagens lys i slutningen af marts i København. 

Det er dansekompagniet Kitt Johnson X-act, der i samarbejde med Dansehallerne er klar til første udgave Copenhagen Circus Arts Festival, der fra 25.-31. marts afvikles i Pakhus 11 på Østerbro – og henvender sig til alle nysgerrige sjæle – voksne, unge, børn og familier.

Festivalen byder på fem internationale forestillinger – fra Belgien, Storbritannien, Italien og Spanien – der vil gribe publikum 'lige dér, hvor grænsen mellem cirkus og kunst udviskes'.  

– Cirkus Katoen: At heavy as it goes (BE)

– Cirkus Next Laureates Night: Dobbeltprogram med Andrea Salustri: Materia (IT) & Laura Murphy: Contra (GB)

– Animal Religion: Fang (CAT)

– Grensgeval: Plock! (BE)  

Sidstnævnte er festivalens egentlige børneforestilling (fra 4 år) i form af et visuelt cirkus-lydteater hvor en akrobatisk maler bruger sine kropsdele i forsøget på at skabe et storslået værk.

Udover forestillinger vil der også være et sideprogram, kaldet Deep Dive, som består af en række gratis workshops, oplæg og artist talks – samt et skriveværksted i samarbejde med IScene (se note).

Alle disse aktiviteter er henlagt til AFUK(Akademiet for Utæmmet Kreativitet) på Vesterbro.

Flere af festivalens kunstnere spiller i øvrigt både før og efter festivalen hos henholdsvis BORA BORA i Aarhus og DYNAMO WORKSPACE i Odense. 

Se mere om programmet og forestillingerne, spilletider, billetkøb m.v. på: https://www.kittjohnson.dk/ccaf

(Billedet: Det belgiske teater Grensgevals farverige og -glade forestilling 'Plock!' er nycirkusfestivalens specielle tilbud til børn. Foto: Geert Roels) 

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne