16. juli 2023

Cirkusvognen 1.-24. august 2023

Det er en gammel festival med stolte traditioner, når Cirkusvognen – der hører hjemme i Børnekulturhuset Sokkelundlille – for 28. gang ruller ud med kulturoplevelser og kreative værksteder til børn fra 2-12 år. 

I år foregår det fra 1.-24 august på henholdsvis Utterslev Torv, Kbh NV (1.-13.8), Smedetoften, Kbh. NV (8.-12.8), Lundehus Kirke, Kbh Ø (15.-17.8) og Hulgårds Legeplads, Kbh NV (22.-24.8).

Der bydes på forskellige genre af teater, nycirkus, musik og værksteder – og som vanlig med gratis adgang til det hele.

Sidste år kunne man opleve Marionet Teatret, der ellers holder til i fra Kongens Have med deres årlige deres sommerforestilling, flytte med ud til Cirkusvognens program og spille for Bispebjergs børn – og den succes gentages i år, hvor ’Sol står op, fugl falder ned’ (anm) spiller på pladsen ved Smedetoften.

De øvrige forestillinger i årets program er:

– Birdy – Brændende Kærlighed (anm)

– Te dig kønt – Vice Versa Cirkus (anm)

– Fusskopf – Teatret Fyren og Flammen

– Frikadelle – Art Farm (anm)

– Orla Frøsnapper – André Andersen SOLO (anm)

– Prikken – Teater Asta Basta & Janne Kjærsgaard

Dertil kommer musik i form af koncerter med Tuesday Night Brass Band, Six City Stompers og Malene Kjærsgård – og i forbindelse med både forestillinger og koncerter arrangeres der værksteder i relation til det hørte og sete.

Således lægges der atter op til en masse gratis sommerglæder for børn og deres voksne i det nordvestlige København. Og som det lyder fra arrangørerne fra Børnekulturhuset Sokkelund, kommer der ml. 3000-4200 publikummer på de 14 dage, som kulturkaravanen ruller. Herunder nu også besøg af forældre, der selv oplevede Cirkusvognen som barn ligesom der kommer en masse institutioner med deres børn. 

Se hele programmet med spillesteder og -tider og anden information for Cirkusvognen på hjemmesiden: https://kulturogfritidn.kk.dk/sokkelundlille – og følg med på Facebook og Instagram  (søg efter Børnekulturhuset Sokkelundlille)  

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne