5. maj 2020

Catherine Poher og ‘På den anden side’

Det Kgl. Teater fortsætter sin streaming-succes KGL Xtra, hvor der nu er omkring 20 operaer, balletter og teaterforestillinger, herunder i øvrigt den absolut børnepublikumsegnede ballet 'De glemte børn' – en gyserhistorie, skrevet af Kim Fupz Aakeson og skabt i samarbejde på Det Kgl. Teaters Balletskole.

Tirsdag 5. maj kl. 21 er der premiere på forestillingen 'Googleren', der efterfølgende kan streames. Pga. voldsomme og potentielt stødende scener anbefaler teatret den ikke for personer under 16 år og sarte sjæle. 

DET er i hvert fald ikke et påbud, der skal sættes på familieforestillingen 'På den anden side', der blev alderssat for 7 år og opefter og nu kan streames på KGL Xtra ligeledes fra 5. maj.

Det er nemlig Catherine Poher – en af dansk teaterlivs helt store billedskabende og prisbelønnede scenekunstnere – der har iscenesat denne forestilling, der havde premiere i december 2010 i Skuespilhuset.

»Det er en eventyrligt billedrig forestilling med skuespil, dukkespil, danse, parkour og levende musik skabt af Livingstones Kabinet,« lyder anbefalingen i en mail fra Catherine Poher om denne hendes første store opgave for Nationalscenen.

Forestillingen blev godt modtaget, og Henrik Lyding gav den fem af denne portals daværende stjerner og mange gode ord med på vejen i sin anmeldelse.

Se også interviewartiklen, 'Det store nærvær', med Catherine Poher om hendes arbejde med 'På den anden side'. Som altså fra tirsdag 5. maj kan ses eller genses på KGL Xtra

(Billedet: Nu er det muligt at se en net-udgave af Catherine Pohers 'På den anden' side' på Det Kgl. Teaters gratis streaming-site, KGL Xtra. Foto: Laura Stamer)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne