15. oktober 2015

Carl Nielsen her og der

Carl Nielsen kommer udover andre større markeringer også rundt omkring på de små teatre her i 150-året for den fynske komponists fødsel.

Således gik BaggårdTeatret og Mungo Park Kolding sammen om teaterkoncerten 'Carl', der blev spillet 29. august-10. september på Bramstrup i Årslev.

Nu følger Nørregaard Teater i Odense så op med et såkaldt fordybelsesprojekt, 'Carl Nielsen – black white', der henvender sig til alle fra ti år og op og er en live-musikvideo med 'ekspressiv voldsomhed og stille fordybelse', der 'stiller byens rum op imod Carl Nielsens musik', som det hedder i pressemeddelelsen.

Arrangementet varer beskedne 15 minutter, og der spilles 19.-23. oktober, alle dage kl. 20. Der er gratis adgang, men billetter skal reserveres på tlf. 70 26 18 70 eller mail post@nrt.dk

Projekt 'Scenekunstnerisk fordybelse' er Nørregaards Teaters nye udviklingsplatform, hvor man giver sig selv og tilhørende freelancekunstnere mulighed for at eksperimentere med teatret nye udtryksformer. Se mere på www.nrt.dk

På Grønnegade Teater i Næstved er man også ude i det eksperimenterende i workshop-forestillingen 'Carl', hvor man lader sig 'inspirere af hans oplevelser som barn og kaster os ud i et eksperimenterende, moderne univers for at skabe en scenekunstnerisk oplevelse, hvor videobilleder og musik vil spille en væsentlig rolle på scenen, og hvor både scenografi, skuespiller og publikum vil være med til at berige det samlede værk'.

Forestillingen er således en interaktiv forestilling med publikums nødvendige medvirken. 'Carl' spilles i perioden 1.-5. november og har som målgruppe alle fra 5 år/0. klasse og opefter. Se mere på www.gronnegadeteater.dk

(Billedet: Nørregaard Teaters illustration til den live-musikvideo, der vises gratis på teatret i Odense 19.-23. oktober)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne