27. juli 2011

Bud efter Meridiano Teatret

Meridiano Teatret har atter vist forestillingen ’Genesis’ i Asien ­- denne gang med en række opførelser på festivalen International Arts Carnival 2011 i Hongkong midt i juli.

Forestillingen har tidligere været opført flere gange i Kina og har også været på gæstespil i Taiwan og Japan, og dermed er ’Genesis’ blevet Meridiano Teatrets mest sete forestilling med foreløbig 190 opførelser, hvoraf en femtedel har fundet sted i udlandet.

Der er i det hele taget bud efter Meridiano Teatret uden for Danmark. Efter den store satsning med den kinesisk-danske co-production ’The Tempest’ (’Stormen’) har Meridiano bl.a. besøgt Polen, og til efteråret opføres ’Anima’ over 20 gange på Ruhr Triennale i Essen, der finder sted i slutningen af september og begyndelsen af oktober. Siden vises ’Anima’ i øvrigt på AnemoneTeatret fra 11.-30. oktober, hvorefter den tager på danmarksturne.

Meridiano meddeler, at man dertil har turne-optioner i september-oktober 2012 til festivaler i Holland og Irland.

Teatret er således særdeles aktiv i stil med en række andre danske børneteatre på international rutefart mellem gæstespil og festivalbesøg.

Mere om teatret på www.meridiano.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne