4. maj 2011

BTS og FAST bliver til TIO

Arbejdet med at fusionere BørneTeaterSammenslutningen (BTS) og Foreningen Af Små Tetre (FAST) har været i gang længe og forventes endeligt konfirmeret på generalforsamlinger i Odense 26. og 27. september 2011.
Forinden vil der være et fælles medlemsmøde 6. juni på Taastrup Teater, hvor man håber at få lavet et godt idekatalog til den nye organisations første arbejdsprogram.

Navnet HAR man dog nu fået på plads. Et ’fusionsudvalg’ har besluttet sig for Teatrenes Interesseorganisation – i daglig tale TIO.

Man fremhæver bl.a., at O’et ’symboliserer samling og beskyttelse af organisationens interesser’.
Den nye ’familie’ af børneteatre og turnerende og stationære teatre, der kommer til at tælle omkring 100 medlemmer, kan så – helt uden for referat – notere sig, at ’Tio’ jo også betyder ’onkel’ på spansk…
De nærmere detaljer omkring TIO’s organisationsstruktur er også ved at falde på plads, men allerede søger TIO en ny organisationssekretær.

Det sker indirekte ved, at FAST skal have ny organisationssekretær pr. 1. juli, idet Rikke Lund Heinsen har valgt at stoppe. Stillingen knytter sig således også til den kommende, nye organisation.

Interesserede skal melde sig senest 3. maj – og man kan se stillingsopslaget
på de to organisationers fælles nyhedsportal, Proscenium – hvor også det nye logo
for TIO
kan beundres…

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne