15. maj 2017

Bro og Vang er værter ved Årets Reumert

Årets Reumert 2017 foregår i Skuespilhuset lørdag 10. juni. Her hyldes prismodtagerne af branchen og fejres med masser af kærlighed, statuetter og rosende ord.

Prisuddelingen er i år produceret af Det Kongelige Teater og iscenesat af instruktør Birgitte Næss-Schmidt med scenografi af Julian Toldam Juhlin, mens skuespillerne Nicolas Bro og Julie Agnete Vang er værter ved Årets Reumert hyldes i Skuespilhuset.

Man kan følge med i prisoverrækkelsen, inkl. takketaler og underholdende indslag, via livestreaming på politiken.dk/reumert og på www.facebook.com/aaretsreumert.

På Facebook-siden vil man også kunne læse juryens begrundelser for de enkelte nomineringer og se klip fra nogle af de nominerede forestillinger i tiden op til prisuddelingen.

De nominerede til Årets Børne-/Undomsforestilling er Teatret Fair Plays 'Soldaten'; Aaben Dans' Tre ben' og Teater Refleksions 'Gerdas rejse'.

Årets Reumert blev indstiftet i 1998 af Bikubenfonden.  Man kan se mere om Reumert, priskategorier, juryens sammensætning m.v. på www.aaretsreumert.dk

(Billedet: Nicolas Bro og Julie Agnete Vang er værter ved dette års Reumert-prisshow. Foto: Bikubenfonden)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne