12. august 2010

Bliv huskompagni!

Statens Kunstråds Scenekunstudvalg og Københavns Teater har indgået en samarbejdsaftale, der giver frie scenekunstgrupper uden egen scene mulighed for at blive ’huskompagni’ på scenerne under Københavns Teater.

Grupper, der har modtaget tilskud fra Statens Kunstråds Scenekunstudvalg kan søge om at blive tilknyttet en af scenerne under Københavns Teater i en treårig periode fra sæson 2011/2012.

Formålet er at give de frie grupper mulighed for længere planlægningshorisont, en fast platform for deres aktiviteter og styrke gruppernes muligheder for internationalt samarbejde. Der ligger i konceptet ingen hindringer for, at de deltagende teatre kommer fra børne- og ungdomsteaterområdet!

Københavns Teater kan bidrage med to-tredjedel af produktionsomkostningerne, mens Scenekunstudvalget kan bidrage med en tredjedel. Scener der deltager i forsøgsordningen er ?Nørrebro Teater/Frederiksbergscenen, Betty Nansen Teatret/Edison, Republique, Øster Gasværk Teater og folketeatret.dk.

De frie grupper og de faste scener skal selv vælge hinanden og sammen sende en ansøgning til Statens Kunstråds Scenekunstudvalg.

Ansøgningsfrist er 1. september 2010. Mere om kriterier m.v. her.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne