4. februar 2013

Bliv festivalfrivillig

Når der kommer over 100 professionelle turnerende børneteatre tilrejsende for at spille næsten 200 forskellige forestillinger gennem et ugeforløb og en afsluttede weekenddel, skal der være god snor i logistikken.

De senere år har en lille hær af frivillige været en væsentlig årsag til de store festivalers fine afvikling, og den kommende Festival 2013 i april i Morsø, Thisted og Skive kommuner bliver ingen undtagelse.

Således håber man på frivillige til tjanser som praktiske opgaver på spillestederne, chauffører for udenlandske gæster, festivalcafemedhjælpere, til informationsopgaver m.v.

Der vil være behov for op mod 300 frivillige, siger festivalens lokale frivilligkoordinator, Peter Lillebæk, til Morsø Folkeblad. De kommer traditionelt fra de mange lokale foreninger i en festivalkommune, men privatpersoner er også mere end velkommen til at byde ind med frivillig, dvs. gratis arbejdskraft i festivalugen, der går fra 14.-21. april 2013. Dog har festivalen if. Peter Lillebæk en mindre pulje på 50.000 kr., der kan skives ud i honorarer til foreninger, som stiller med mandskab.

Man kan i øvrigt tilmelde sig via hjemmesiden www.aprilfestival.dk, hvor der også er information om omfang, vagtskemaer m.v.  

Mere om festivalen generelt også på www.aprilfestival.dk

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne