26. august 2023

Billetstormen er indledt i Horsens

Horsens Teaterfestival afvikles fra 15.-17. september og det omfangsrige program har længe ligget klar. I onsdags kunne formidlere/arrangører så gøre brug af deres vanlige forspring til at booke billetter, mens billetbestilling for alle starter 2. september kl. 10.

Som altid er alle billetter gratis, men arrangørerne gør opmærksom på, at der er et begrænset antal adgangskort til alle de indendørs forestillinger, så det handler om at sidde klar ved online-tasterne på dagen…

Blandt de mere end 35 forskellige forestillinger er der dog også flere udendørs forestillinger, som ikke kræver billet – og her er Teatertorvet foran Horsens Ny Teater en af hovedscenerne, men der er også pop-up-events i gågaden.

Vil man hellere opleve teater i mere indelukkede rammer, er FÆNGSLET atter i år epicenter for forestillinger og events med og for de unge, men også her med adgang for alle…

Men både her og på alle andre spillesteder kan publikum meget vel forvente at være/blive en del af oplevelsen uanset målgruppealder, for festivalen har i år sat fokus på deltagelse, inddragelse og medskabelse. Så programmet myldrer med interaktivitet i form af teaterinstallationer, improteater, publikumsstyrede performerkonkurrencer, skulpturskabelse, vandreforestillinger m.v. – men mere klassisk teater bydes der bestemt også på.

Men se selv efter på www.horsensteaterfestival.dk – med program med billetinfo, beskrivelser af alle forestillinger og praktiske oplysninger.

(Billedet: Både program og plakater for årets teaterfestival er prydet af lokale børn og unge fra Horsens)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne