11. januar 2014

Aprilfestival på internationalt

Den store årlige teaterfestival for børn og unge, Aprilfestival, der finder sted i Holstebro Kommune 30. marts – 6. april 2014, nærmer sig med raske fjed, og Teatercentrum, der står for afviklingen af denne verdens største festival for scenekunst for børn og unge, er i fuld gang med alle de logistiske gøremål, som skal forvandle en stor plan til et vellykket arrangement.

Aprilfestival, der i år for første gang lanceres under dette nye navn, har sin egen hjemmeside, og nu har festivalen netop lanceret en længe savnet international edition, der kan findes på www.info.aprilfestival.dk.

Det er en stor hjælp både for interesserede udenlandske børneteaterfolk og især for de mange potentielle internationale besøgende i form af festivalarrangører, teaterfolk m.v., der traditionelt gæster den store danske festival.

Der forventes i år op mod 120 internationale gæster fra 30 lande – en del inviteres af festivalen og ASSITEJ Danmark og mange kommer af egen drift.

De vil nu også på engelsk kunne notere sig, at forventningerne til festivalen i Holstebro er ca. 115 teatre plus tre internationale gæstespil, 170 forskellige forestillinger, 640 opførelser og 650 deltagende teaterfolk. Samt ikke mindst at 20.000 gratis billetter vil blive uddelt.

På den internationale festivalhjemmeside er der selvfølgelig også en masse praktiske informationer, tilbud om festivalpakke, hotelophold m.v., der styres af festivalens internationale medarbejder, Peter Manscher.

Samme Manscher står også for den løbende opdatering af den internationale hjemmeside, som er designet og indholdsfyldt af Søren Kløft og Katrine Hüttemeier, mens man har fået international assistance fra irske Molly Goyer Gorman, der har hjulpet med at gennemskrive alle teksterne, så de er blevet så engelske som overhovedet  muligt…

Den danske udgave af Aprilfestivalens hjemmeside findes som hidtil på www.aprilfestival.dk, der også opdateres løbende.

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne