30. marts 2017

Aprilfestival får maskotter

Iført farvestrålende drager, inspireret af Stine Westergaards festivalplakat vil 30 aprilmaskotter sørge for ekstra liv i gaderne i Sønderborg Kommune i forbindelse med Aprilfestival 2017, der afvikles 23.-30. april.

Men så længe vil maskotterne, der består af elever fra Efterskolen Epos, Als Performance Academy og Ungdomsskolens dramalinje, nu ikke vente, så allerede torsdag 20. april er der planlagt en event fra 15,30-17,30 i Den gamle Deichmann-butik i  Perlegade i Sønderborg, og så er man ellers klar til at være en del af Aprilfestivalens åbningsfest søndag 23. april fra 13-15 omkring Biblioteket og Perlegade.

Aprilmaskotterne vil også besøge Gråsten og Nordborg i løbet af festivalugen og bliver også en del af den såkaldte 'Skør Fredag', der bl.a. indebærer 'verdens længste catwalk' i Sønderborg.

Man kan læse mere om selve Aprilfestival 2017 på hjemmesiden: www.aprilfestival.dk – hvor programmet for festivalens mange forestillinger i hverdagene og den afsluttede weekend også kan studeres fra i morgen, fredag 31. marts.

(Billedet: Aprilmaskotter i festivalplakatefterlignende kjoler vil sætte kultur på Aprilfestival 2017. Foto: Sønderborg Kommune)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne