6. april 2023

Aprilfestival byder på videotrailer-kavalkade

Med to uger til starten af Aprilfestival 2023 i Syddjurs Kommune, afviklet som megastort weekendarrangement 21.-23. april, er det tid til at se nærmere på mulighederne, når over 100 teatre kommer med over 160 forskellige forestillinger.

Man kan se hele programmet på festivalens hjemmeside (www.aprilfestival.dk) – og det er også muligt at se appetizere fra mange af dem på festivalens YouTube-Kanal, hvor der p.t. er omkring 70 stykker – men arrangørerne fra Teatercentrum håber at nå op på over 100, inden festivalen skydes i gang.

Playlisten opdateres nemlig løbende og findes på https://www.youtube.com/playlist?list=PLrkOMawFT0YD7Wmiw8YY1A8CKD1_G_p07

Man kan læse mere om de enkelte forestillinger på festivalens hjemmeside eller i festival-app'en. 

Man kan også læse teaterfaglige vurderinger: Teateravisen har selvfølgelig den suverænt største samling af anmeldelser af festivalforestillinger – omkring 120 af festivalens over 160 forestillinger.

OG det forventes, at de sidste 40 stykker bliver set på festivalen og anmeldt af Teateravisens professionelle anmelderkorps.

Det vil føre for vidt at nævne dem alle her – inkl. links – men det er jo nemt at finde dem på portalen via søgefunktionen.

Man kan også følge festivalen på de sociale medier, Facebook og Instagram.

Al relevant information om festivalen kan også findes i festivalens app, som kan hentes fra enten App Store eller Google Play – søg efter ’Aprilfestival’. 

Alle forestillinger er gratis, men billetter skal der til. Online-billetbestillingen starter fredag  14. april, kl. 10.00 – dog to dage før for formidlerne – på festivalens hjemmeside. Under selve festivalen oprettes et informations- og billetcenter på Maltfabrikken i Ebeltoft, hvor festivalens personale kan give råd og vejledning til publikum.   

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne