4. juni 2018

Aprilfestival 2019 har plakaten klar

Allerede på dette års Aprilfestival i Syddjurs Kommune kunne næste års festivalvært, Hjørring Kommune, løfte sløret for det grafiske udtryk, der vil præge markedsføringen af Aprilfestival 2019, som med starten 31. marts 2019 (den slutter 7. april) lige sniger sig udenfor festivalens placeringsmåned.

Festivalplakaten er resultatet af den konkurrence, som Hjørring Kommune udskrev i december sidste år med deadline 1. februar i år – og som endte med valget af Hanne Grønnes forslag.

Hanne Grønne er ansat som grafisk designer på Danmarks Kirkelige Mediecenter i Aarhus, hvis hjemmeside præsenterer hende således: 'Hanne er ekspert i at sætte form og farve på andres ideer. Hun lytter koncentreret til kunden for at kunne afkode og skabe en visuel identitet, der sidder lige i øjet, kommunikativt og grafisk'.

Nu skal hendes plakatmotiv altså bruges i mange forskellige sammenhænge: Programforside, bannere, postkort m.v. – til en festival, der godt nok er mange måneder til, men Hjørring Kommune forsøger at være på forkant med det hele frem mod Aprilfestival 2019.

Man kan læse mere om Aprilfestivalen på www.aprilfestival.dk – men der går lidt tid endnu, før der kommer konkrete efterretninger om den kommende festival i Hjørring.

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne