9. marts 2020

AFLYST! Den Lille Kulturnat 13. marts

Sidste: AFLYST!

Den Lille Kulturnat har siden 1993 stået for en række arrangementer for børn og deres voksne og fortæller selv, at der hvert år deltager ml. 30.-40.000 børn.

Fredag den 13. marts 2020 er det så tid til dette års program, som man kan finde på Kulturnattens hjemmeside: www.kulturnatten.dk

Der er mange spændende tilbud og aktiviteter, men der er vist kun to med teater for/med børn oplistet på det store program med mange museer, udstillinger m.v.

Det ene er Teaterbutikken, der tilbyder gratis workshops kl. 16-20 med nogle af de teaterlege, dramaøvelser m.v. som hører til teaterskolens normale undervisning (se  http://www.teaterbutikken.kk.dk )

Det andet foregår på Folketeatret og U- teater for dig, som inviterer børn (og deres voksne) til at stifte nærmere bekendtskab med og forståelse for en særlig procesorienteret performancekunst, som kun eksisterer i det øjeblik den udføres. 

Den slags er Live Art Danmark kendt for, og de tager fra kl. 16-20 Den Lille Kulturnats gæster med ind i en finurlig verden, hvor der bl.a. ringes til fugle, lyttes til tæpper, slikkes på batterier, fortælles om sko og meget mere.

Også det arrangement er gratis, hvis man har et gyldigt kulturnatsarmbånd.

Ud over at give sig i kast med forunderlige eksperimenter vil Folketeatret også servere snacks og kage i deres café, og man er velkommen til blot at lægge vejen forbi for at præsentere de yngste for teatrets magiske rammer og holde en kagepause, inden turen går videre ud i ’natten’.

Live Arts eksperimentalforestilling '50 Farlige Ting (alle børn bør prøve)' spiller i øvrigt på U-teater på Folketeatret frem til 29. marts. Se https://www.folketeatret.dk/shows/50-farlige-ting-alle-boern-boer-proeve/)

(Billedet: Der ringes bl.a. til fugle og lyttes til tæpper, når Live Art Danmark præsterer eksperimentel performance for børn. Pr-foto)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne