22. maj 2020

Afgangsforestilling fra scene til stue

Egentlig var årets skuespiltalenternes afgangsforestilling, 'Alt er umuligt' på Aarhus Teater blevet aflyst. Men når publikum ikke må komme i teatret, må teatret komme til publikum. Derfor fremfører de seks skuespilstuderende fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus nu forestillingen frit tilgængeligt og ægte livestream med urpremiere 23. maj kl. 20. 

Og dermed kan afgangsholdet 2020, der består af Clara Josephine Manley, Anne Laybourn, Magnus Juhl Andersen, Patrick Alexander Hansen, Mathilde Arcel Fock og Lasse Steen Jensen afslutte deres skuespiluddannelse.

Eleverne medvirker fra seks forskellige steder i Aarhus i én forestilling, hvor lejligheder og byrummet udgør scenen. I instruktør Tue Bierings opdaterede udgave er 'Alt er umuligt' udover en teaterforestilling med 18 scener/sange også en live-film, en hjemmelavet musikvideo og et håbefuldt forsøg på at iscenesætte nogle drømme og fantasier om alt det, som er umuligt.

Aarhus Teaters huskunstner Nanna Cecilie Bangs tekst om ensomme, isolerede unge mennesker, der leder efter kærlighed og mening, er bevaret fra den oprindeligt planlagte forestilling på Aarhus Teater og adopteret til det nye medie.

'Alt er umuligt' – er alderssat som ungdoms- og voksenforestilling (15+), varer ca. 90 minutter og kan livestreames fra lørdag d. 23. maj til lørdag d. 30. maj på ALTERUMULIGT.COM – og der er ingen grænser for, hvor mange, der kan kigge med.  

(Billedet: Videoteaser fra 'Alt er umuligt' med seks afgangselever fra Den Danske Scenekunstskole Aarhus)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne