28. september 2020

Aarhus Børneteaterfestival 2020

Selvom Aarhus jo har en række gode, professionelle børneteatre, så er konceptet med Aarhus Børneteaterfestival, at man ved denne lejlighed inviterer andre forskellige turnerende teatre fra hele Danmark til Aarhus for at spille forestillinger.

Normalt kommer der op mod en halv snes forestillinger, men i år er man landet på fire stykker, der spiller mellem fire og otte gange hver i løbet af festivalen, der afvikles 1.-4. oktober i Børnekulturhuset:

– Madam Bach: Hjem (2-6 år) – 8 gange

– Passepartout Theatre Production: Romeo og Julie (fra 6 år) – 7 gange

– Andre Andersen SOLO: Brødrene Løvehjerte (fra 9 år) – 4 gange

– Teatret KrisKat: Pelzz (1,5-4 år) – 5 gange

Tre af forestillingerne – bortset fra 'Brødrene Løvehjerte' – er blevet anmeldt i Teateravisen, 'Romeo og Julie' dog i regi af HamletScenen, hvis man vil have en faglig vurdering med på vejen…

Som vanlig er der gratis adgang for kommunens børn torsdag og fredag, mens private kan bestille billetter til lørdag og søndag til den beskedne pris af 30 kr., gældende for både børn og voksne.

Billetbestilling kan foregå online på www.boernekulturaarhus.dk – men det er dog også muligt at bestille hos Børnekulturhuset på tlf. 41 85 66 69 Telefontid: hverdage mellem kl. 10 og 14. Betaling via mobile pay.

I weekenden er der kreative værksted og cafeen i Børnekulturhuset er åben fra kl. 9.00-13.00. 

Se program og info: https://www.ulfiaarhus.dk/dagtilbud/aarhus-boerneteaterfestival-2020

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne