10. december 2018

Tæt på deadline for Den Røde Brochure 2019-20

Det store repertoirekatalog for professionelle danske børne- og ungdomsteatre, 'Teater for børn og unge' – der går under navnet Den Røde Brochure, er ved at lægge an til næste udgave, der dækker sæson 2019-20.

Kataloget udgives som tryksag og som særdeles funktionel og løbende opdateret online-udgave – se https://drb.teatercentrum.dk

Sidste år indeholdt kataloget med teater for børn og unge over 325 forskellige forestillinger fra 117 teatre – og dertil kommer info om kommende festivaler, Kultur Crew, køb af forestillinger m.m.

Det er teatrenes egne salgstekster, der optræder i kataloget, som dog kun indeholder refusionsgodkendte forestillinger og som traditionelt er et vigtigt arbejdsredskab for landets formidlere – skolelærere, biblioteker, teaterforeninger m.v.

De fleste teatre og andre potentielle ansøgere har fået en direkte henvendelse fra udgiverne, men udover at denne note kan fungere som reminder, kunne der jo også være nye teatre derude…

Der er kun mulighed for online-tilmelding til den trykte brochure, men som potentiel annoncør kan man blive guidet hele vejen igennem tilmelding, aflevering, godkendelse m.v. via mail: kontakt@denrodebrochure.dk og tlf.: 31 72 06 16

Ellers er linket www.denrodebrochure.dk – hvor der ligger opdateret information om den forestående produktion.  

– Deadline for tilmelding og bestilling af annonceplads: 5. januar 2019

– Deadline for upload af trykklart annoncemateriale: 18. januar 2019. 

Den Røde Brochure for sæson 2019-20 sendes (gratis) ud til abonnenter og andre interesserede et par uger før Aprilfestival 2019.

(Billedet: Så er det allerede ved at være tid til at producere afløseren for denne sæsons papirudgave af Den Røde Brochure)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne