5. november 2009

726 kvadratmeter til dukketeater

Teater Refleksion, der er kendt både nationalt og internationalt for sine fine animationsforestillinger, får nu bedre plads til at vise sin kunst frem i hjembyen Århus.

Med et lejemål på 726 kvadratmeter på adressen Frederiksgade 72 B bliver der både plads til en stor teatersal, prøvesal, foyerscene, værksteder, administration m.v.

Hele herligheden indvies 27. februar 2010 med en premiere – på forestillingen ’H.C.’s Ventesal’, der ganske usædvanligt for både teatret og Danmark er en dukketeaterforestilling for voksne.

Århus Kommune bidrager til festlighederne ved at give et flyttetilskud på 250.000 kr. i såvel indeværende som næste sæson. Teater Refleksion er støttet af Kunstrådets Scenekunstudvalg med 1,5 mio. kr. i indeværende sæson og 1,6 mio. kr. i sæson 2010-11.

Teaterleder Bjarne Sandborg glæder sig over de nye muligheder:
»Det betyder, at vi fremover kan vise vores egne forestillinger oftere end tidligere, og at vi nu for alvor for hjemmebane og hjemmepublikum i Århus. Fremover vil vi desuden fokusere på dukke- og animationstater for både voksne og børn,« lyder det i en pressemeddelelse.
Læs mere om teatret på www.refleksion.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne