1. juli 2020

144 forestillinger venter på Horsens Teaterfestival

Horsens Teaterfestivals stærkt udvidede program for arrangementet 18.-20. september 2020 ligger nu klar på festivalens hjemmeside i bestilleklar version. Med start i to tempi: Formidlerne kan komme til fadet fra 17. august kl. 10.00, mens billetbestilling for alle andre åbner 31. august kl. 10.00

Adgangen til alle 144 forskellige forestillinger er gratis. Pga. covid-19-restriktionerne er det ekstra nødvendigt at bestille billetter til både børn og voksne, for det kan ikke anbefales at tage chancen ved de enkelte forestillinger som ved en normal festival.

»Vi opfordrer til, at man ikke tager chancen på døren, men vi vil dog lave registreringstiltag, så vi kan lukke ind, hvis der kommer nogle uden billet og der er plads,« siger festivalleder Maria Suh til Teateravisen.

Hun pointerer, at der vil være strengere regler for, hvor mange der kan lukke ind på de enkelte spillesteder – med henvisning til de gældende og opdaterede retningslinjer, som de måtte se ud ved festivalstart 18. september.

Billetter kan bestilles online og medbringes på print eller mobil enhed, så normal procedure med afhentning af bestilte billetter er også suspenderes i år.

Man skal også være opmærksom på, at de 21 spillesteder, der huser de mange forestillinger, i år fordeler sig ud over et større område af Horsens. 

Program med spilletidspunkter og -steder, aldersgruppe og varighed ligger som nævnt klar på hjemmesiden, hvor der også løbende vil være opdatering af info: https://horsensteaterfestival.dk

For Teateravisen bliver festivalen en kærkommen mulighed for at få gang i det vanlige flow af anmeldelser af nye turneforestillinger for børn og unge – og portalen sender fem af sine anmeldere til Horsens og et program, hvor der p.t. er næsten 60 forestillinger, der ikke allerede er anmeldt. Har man interesse i en anmelderfaglig vurdering af de øvrige 80-90 programsatte forestillinger, kan de findes via søg-funktionen på portalen.

(Billedet: Horsens Festival har normalt billetafhentning på Horsens Ny Teater, men i år foregår det hele via nettet, så man selv medbringer billetter til spillestedet udprintet  eller på mobil enhed. Foto: Hanne Nielsen)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne