Af

12. juni 2017

Spirerne foldede sig ud og Carsten Jensen foldede sig ud!

Birthe Møller kommenterer artiklen 'Spirerne foldede sig ud':

For en nyklækket dramatiker på vej er det ærgerligt at få anmeldt et stykke, som ikke kan anmeldes, fordi det er et uddrag og en stage reading. Det er i orden, at CJ har en mening, men det hører ikke hjemme i et forum for uindviede, som det jo er for læsere af teateravisen, der ikke var til visningen.

Jeg kunne have ønsket, at CJ havde holdt sig til den nøgterne beskrivelse og langt væk fra at mene noget om to af stykkerne, “Voksenklubben” og “Børge uden B”.

Som CJ glædes jeg over de seks stykkers gode takter, der hver havde deres kvaliteter og muligheder.

De bedste ønsker for fremtiden for dem!

Birthe Møller

***

En kort replik:

Som det måske ikke tydeligt nok fremgik af den lille reportage, så var der absolut ikke tale om anmeldelser, men om en kort indholdsbeskrivelse af det viste manuskriptuddrag – med ret til at have en mening om det viste…

'Følgende er blot et par linjers snapshot fra hver af stykkerne – og yder selvfølgelig hverken tekst eller fremførelse fuld retfærdighed…'

Så her vil jeg gerne melde hus forbi – men glæde mig over muligheden for at sætte en professionel anmelder på sagen, når eller hvis nogle af stykkerne bliver til færdige produktioner.

Carsten Jensen, redaktør af Teateravisen.dk

Flere debatindlæg

Seneste debatindlæg

Seneste debatindlæg