Af

6. juni 2011

Jeg er ikke en Rasmus Modsat!

Søren Ovesen, Batida, skriver en kommentar til artiklen 'Præsident for alverdens børneteater' om ASSITEJ's verdenskongres:

I en, på mange måder nøgtern og fornuftig artikel i BTA d. 28.5 beskriver Carsten Jensen min exit fra ASSITEJ International’s EC ved bl.a. at give mig et muntert og kvikt prædikat: 'Rasmus Modsat'. 

Det er jeg ked af, for en 'Rasmus Modsat' er jo imod ALT. Jeg er faktisk FOR rigtigt meget! Bl.a. er jeg FOR de grundtanker og ideer der binder alverdens børne- og ungdomsteatre sammen i ASSITEJ! Det er netop derfor jeg har arbejdet så ihærdigt (ukonventionelt, ja vist, men også konstruktivt) IMOD de stivnede, formalistiske systemer og åndelige bastioner, som spærrer vejen for disse ideers udfoldelse.

Jeg skal ikke her nævne mine fortjenester – det kan jeg måske finde lejlighed til en anden gang, men kun beklage, at jeg ikke har behersket det mere subtile politiske magtspil godt nok. Et spil, der åbenbart har foldet sig ud, uden min vidende.

Dette ikke sagt for at ophøje mig selv til et uskyldigt offer. Langtfra, men havde jeg været lidt dygtigere til den del af legen, og ikke kun kæftet op med min uforbeholdne mening og mine kontroversielle forslag (som i øvrigt for en meget stor del er blevet gennemført!), havde jeg nok siddet som Danmarks repræsentant endnu en periode.

Jeg beklager og påtager mig det fulde ansvar. Og jeg ærgrer mig!

Søren Valente Ovesen tidl. medlem af ASSITEJ's EC, nuværende bestyrelsesmedlem i ASSITEJ Danmark.

Flere debatindlæg

Seneste debatindlæg

Seneste debatindlæg