Af

8. april 2011

Har Niels Vandrefalk beviser for manglende faglig kompetence hos Refusionsudvalget?

Hans Henrik Clemensen kommenterer Niels Vandrefalks indlæg om afslaget fra Refusionsudvalget – som kan læses her på debatten:

Kære Niels

Nu ved jeg godt, at du ved, at jeg i sin tid var medlem af Refusionsudvalget og er netop afgået medlem af Scenekunstudvalget under Kunstrådet og måske derfor i egen indbildning vil erklære mig inhabil, men vil du ikke godt over for Børneteateravisens læsere udbygge dine anklager mod Refusionsudvalget om, at det er henholdsvis inhabile og mangler faglig kompetence i forbindelse med afvisningen af din forestilling.

Jeg synes, at man skal passe usædvanligt meget på, når man kaster disse ord på folk. Så derfor – kom med nogle beviser på dine påstande eller lad være med i skuffelse at ‘gå efter manden’.

Jeg har ikke set din forestilling og har ingen forudsætninger for at bedømme noget som helst i den forbindelse, men jeg har forudsætninger for at vide noget om habilitet og faglig kompetence, så derfor: Svar venligst på mine spørgsmål.

Hans Henrik Clemensen
, skuespiller og instruktør

Flere debatindlæg

Seneste debatindlæg

Seneste debatindlæg