Af

10. maj 2021

Den trykte version af Den Røde Brochure er ikke et brugbart redskab

Anne Hvilsted følger op på Hans Nørregaards indlæg om Den Røde Brochure:  

 

Som mangeårig teater opkøber har jeg lyst til at svare på kritikken af Den Røde Brochure. Selvom jeg i virkeligheden slet ikke kan ytre mig, da jeg aldrig nogensinde bruger den trykte version (jeg går ud fra at det er den version der er til debat). 

Jeg har endda flere gange forsøgt at opsige abonnementet på den, men jeg får stadig tilsendt fire eksemplarer hvert eneste år, som ryger direkte til genbrug. 

For mig er den ikke et brugbart redskab til at finde egnede forestillinger – den ville være mere til lystlæsning (hvis jeg havde tid til det). I mine øjne er en årlig publikation heller ikke super up-to-date.

Til gengæld ønsker jeg mig udvikling af Den Røde Brochure online: flere søgemuligheder og afgrænsninger (f.eks. om en forestilling skal bruge mørklægning, sletning af forældede sæsoner m.m.)

 
Anne Hvilsted – Bibliotekar, Greve Kommune

Flere debatindlæg

Seneste debatindlæg

Seneste debatindlæg