Af

12. oktober 2011

Ang. anmeldelse: ’Muldvarpen’ har ændret sig

Anne Nøjgård skriver denne kommentar til anmeldelsen af ’Muldvarpen og huset der kom og gik’:

’Glæder mig til at opleve den smukke rørende forestilling igen’, skrev Tine Lundsgaard, børnebibliotekar i Tårnby, til Teatret Lampe efter at have set og købt forestillingen ’Muldvarpen og huset der kom og gik’ på festivalen i Randers.

Henrik Lydings anmeldelse i Børneteateravisen giver et noget misvisende billede af forestillingen, som den er i dag. ’Muldvarpen’ har nemlig siden foråret spillet meget på turné og er også blevet ændret en del som følge af mødet med publikum.

Alle er meget velkomne til at komme og opleve forestillingen på Folketeatret fra den 8.-27. nov. på hverdage kl. 9.30 og 11.30, i weekenden kl. 10.30 og 12.

Anne Nøjgård, skuespiller og kunstnerisk leder af Teatret Lampe

Lille kommentar fra redaktøren: Henrik Lyding afleverede anmeldelsen lige efter festivalen i Randers i april i år – hvor børneteateravisen.dk’s fem anmeldere var i sving og til sammen har afleveret 48 anmeldelser. Det er ikke muligt ressourcemæssigt at bringe dem alle på en gang, men disse turneforestillinger har heldigvis stor holdbarhed og anmeldelserne bliver derfor bragt løbende over det følgende halve års tid efter festivalen skiftende med anmeldelser af helt aktuelle og stationære forestillinger.

Se også artiklen ’De bliver anmeldt’. 

Flere debatindlæg

Seneste debatindlæg

Seneste debatindlæg